Boeken, magazines, nieuwsbrieven en websites

Inderdaad, wij doen alles wat met tekst te maken heeft. En alles daar omheen. Dat dekt in hoofdlijnen wel zo'n beetje de lading. Maar het is misschien toch handig om het wat nauwkeurig te omschrijven. Dus daar gaat ie: Wij maken boeken, magazines, nieuwsbrieven en websites. Daarvoor nemen we de interviews af en schrijven we de teksten. Of we wonen een evenement, vergadering of bijeenkomst bij en maken daar een mooi verslag van. Ook kunnen we er voor zorgen dat vormgeving, fotografie en drukwerk geregeld worden. En natuurlijk op zo'n manier, dat al deze losse elementen elkaar versterken. Het resultaat? Een supermooi eindproduct.

Blogs, columns en speeches

Maar daarmee zijn we er nog niet. Want we verzorgen ook de verslaglegging van evenementen, schrijven speeches, redigeren bestaande teksten, van boeken, maar ook van beleidsdocumenten. We schrijven (en of redigeren) blogs en columns en voor een aantal van onze klanten verzorgen we de social media. En we vinden het allemaal even leuk om te doen, dus kom maar op!

Het verschil

Onze sterke punten? Ach, dat zijn er teveel om op te noemen...;-). Waar we uniek in zijn? In onze ideeën. Die vliegen min of meer non-stop door ons hoofd. Nu weten ook wij dat tussen dromen en doen een heel verschil zit. Dat is nu precies waarin wij het verschil maken...Wij houden van aanpakken en van doorpakken. Wij zorgen ervoor dat elke tekst en elke uitgave, in welke vorm dan ook, er gewoon komt.

 

Brochure, magazine, jaarverslag

Website