Nieuwe website

Welke website moet het eigenlijk worden?

Met een website laat je zien wie je bent, wat je doet en waar je voor staat. Het is eigenlijk een digitaal visitekaartje. Dus moet je wel even stilstaan bij de vraag: wat voor website moet het eigenlijk gaan worden? Flitsend en opvallend of misschien juist een beetje ingetogen? Beknopt of lekker uitgebreid? Dat alles hangt natuurlijk af van de doelgroep maar ook van de boodschap die je wilt vertellen. Het zal vast niemand verbazen dat meer "toeters en bellen" ook meer kosten met zich mee brengen.

Van beknopt tot luxe

Gelukkig kun je bij ons alle kanten op met je website: van luxe tot basic, van beknopt tot complex, met of zonder content management systeem (CMS). De beknopte, basic websites maken we zelf. Samen met jou nemen we je wensen en mogelijkheden door. Voor de meer complexe websites werken we nauw samen met een aantal partijen. Zij bouwen de site, wij leveren teksten en beeldmateriaal aan en vullen de website. Samen komen we dan tot het gewenste resultaat: een boeiende website.

Teksten

Mensen 'scannen' een website. Dat betekent dat ze veelal geen lange lappen tekst lezen, maar vooral de kopjes scannen totdat ze iets zien wat hun belangstelling wekt. Teksten op een website moeten dus kort, beknopt en aansprekend zijn. Met andere woorden: 'less is more' en laten wij daar nou experts in zijn...

Voorbeelden zien?

  • Trots op mijn werk: wij ontwikkelden dit concept, bouwden de site, verzorgen de fotografie en de teksten, kortom alles!
  • Gevangenis Noordsingel: ook voor deze website deden we eigenlijk alles, dus van idee tot eindproductie
  • Ik wil nooit meer oorlog: wij schreven een boek met acht verhalen van Engelandvaarders. Ter ondersteuning daarvan maakten wij deze website. Ook nu geldt weer: van begin tot eind.
  • FACET Accountants: voor deze vaste, trouwe klant houden wij via het WordPress CMS de website bij en verzorgen we de teksten.
  • Yoga Kalpataru: Yogadocente Karin Oldenampsen had een duidelijk beeld voor ogen hoe haar website eruit moest komen te zien. Wij hielpen haar dit beeld te realiseren. Zij schreef  haar eigen teksten en leverde zelf  beeldmateriaal aan. Wij bouwden de website, maakten haar wegwijs in het CMS en deden nog een extra fotosessie op locatie.
  • Fred Duijnstee: Voor deze klant redigeerden wij de teksten en bouwden we de website. Fred leverde hiervoor zelf het beeldmateraal aan.
  • Stichting Toekomstbeeld der Techniek (STT): Via het Word Press CMS houden wij hun website actueel. Dat doen we op allerlei manieren: van het plaatsen van nieuwsberichten en publicaties, het maken van blogs en nog veel meer...
  • Bosing: Wij redigeerden de teksten en houden via hun CMS de website actueel

 

De eerste stap

Zet die eerste stap naar een nieuwe website en ga met ons een vrijblijvend gesprek aan over wat er zoal mogelijk is. Afhankelijk van het tijdstip van de dag, doen we dat onder het genot van een kop koffie ('s morgens) of een bakkie thee ('s middags).

CMS

Geen idee wat een CMS is en wat je daarmee kunt doen? CMS staat voor Content Management Systeem en dat is als het ware de achterdeur van een website. Via die achterdeur kun je zelf eenvoudig bepalen wat er aan de voorkant aan teksten en afbeeldingen zichtbaar moet zijn. Dat kan dus handig zijn om te hebben. Bovendien is het heel betaalbaar. Meer weten? Lees dan vooral nog even door op: betaalbaar CMS

Neem contact met ons op 

« Terug