Creëer een rustmoment

In onze wereld die continu 'aan' staat, is het fijn om af en toe een moment van rust te creëren. Even één-op-één zijn met de lezer.

Een magazine kan voor een heel prettig rustmoment zorgen. Een magazine blader je op je gemak door, op je eigen moment op een zelf gekozen plek. 

De artikelen of de foto's die erin staan, wekken misschien wel meteen je interesse. Of misschien pas later, als je het magazine aan het einde van de dag nog een keer doorbladert. Of morgen. Of overmorgen.

Eén-op-één
Kortom, een magazine is geen vluchtig artikel dat snel uit je blikveld verdwijnt. Met een magazine ben je even één-op-één met de lezer en heb je zijn of haar volledige aandacht. Dat alles maakt dat een magazine in gedrukte vorm, ondanks alle online-mogelijkheden, nog steeds niet is verdwenen. Sterker nog, het is zelfs weer aan een opmars bezig.

Achter de 'broek'
In de afgelopen jaren maakten wij voor allerlei verschillende opdrachtgevers talloze magazines over tal van onderwerpen. En dat doen we gelukkig nog steeds. We schrijven daarvoor niet alleen de artikelen, maar we denken ook mee over onderwerpen en over thema's en we zorgen voor de productiebegeleiding. Dat wil zeggen: wij zitten iedereen achter de welbekende 'broek', en zorgen ervoor dat het magazine er gewoon komt. Daar hebben onze klanten dus geen omkijken naar.