Met één druk op de knop

Wil je je klanten en relaties regelmatig op de hoogte houden? Op een snelle, efficiënte en kostenbesparende manier? Denk dan eens aan een digitale nieuwsbrief.

Een digitale nieuwsbrief kent eigenlijk veel voordelen. Het is sneller dan de reguliere post, goedkoper dan drukwerk en altijd actueel. Een goede manier om nieuws onder de aandacht te brengen, met één druk op de knop.

Natuurlijk kleven aan een digitale nieuwsbrief haken en ogen. Want hoe ga je opvallen tussen al die andere mailberichten die iedereen elke dag weer ontvangt en die maar weinig attentiewaarde genereren? Hoe maak je de introtekst kort en bondig, maar toch aantrekkelijk? Met welke afbeeldingen ga je werken, want zomaar 'iets van internet plukken' kan tot hoge boetes leiden. Werken de linkjes wel, is je adressenbestand up-to-date en hoe kun je zien wie de nieuwsbrief ontvangen en geopend heeft? En voldoe je wel aan alle privacywetgeving?

Antwoorden, antwoorden
Zomaar wat vragen waar je mee te maken gaat krijgen. Sommige van technische aard, andere meer inhoudelijk. Wij helpen je graag om al jouw vragen te beantwoorden.