Social Media werkt!

Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Google+, Tumbler... En dat zijn ze nog niet eens allemaal. We kunnen niet om Social Media heen. En 'if you can't beat them, join them!'

Steeds meer mensen maken gebruik van social media, jong en oud, privé en zakelijk, beroemd en berucht, van de bakker op de hoek tot wereldleiders. En dat is niet zo gek, want social media is gratis, het bereik is groot en het is bovendien een leuke manier om te laten zien wat je bezig houdt.

Maar waarom moet je nou de ene keer twitteren en is de andere keer een berichtje op LinkedIn beter? Wat zijn eigenlijk de mogelijkheden en kansen van de verschillende kanalen? Hoe richt je een goede bedrijfspagina in?

Risico's
En natuurlijk ook: wat zijn de risico's? Want is een bericht eenmaal geplaatst, dan is het echt niet zomaar uit de wereld. En misschien nog wel de grootste valkuil: waar haal ik de tijd vandaan? Want dat het inrichten en bijhouden van een account een tijdrovende klus is, zal elke social media-gebruiker beamen.

Boodschap, tekens, afbeelding, hashtags
Wij zorgen ervoor dat regelmatig de juiste berichten op de juiste kanalen geplaatst worden. Dat kunnen we natuurlijk niet zonder de hulp van onze opdrachtgevers. Zij moeten zorgen voor de juiste input, waarna wij de aan de slag gaan met het bedenken en plaatsen van aansprekende teksten, waarbij we ons uiteraard houden aan de juiste hoeveelheid tekens, de juiste boodschap en de juiste hashtags. En tot slot gaan we ook nog op zoek naar de juiste afbeelding die de tekst ondersteunt. Kortom, wij zorgen voor social media die werkt!

Meer weten? Neem dan gewoon contact met ons op. Wij praten je graag bij over de mogelijkheden en de  'do's and dont's' van social media.