Online visitekaartje...

Met een website kun je een goede eerste indruk maken. Feitelijk is het je online visitekaartje. Wij zorgen ervoor dat je online een blijvende goede indruk maakt!

Met een website laat je zien wie je bent, wat je doet en waar je voor staat. Het is je digitale visitekaartje. Sta dus wel eerst stil bij de vraag wat je wilt gaan vertellen en aan wie. Maar ook wat jouw eigen verhaal is dat je voor het voetlicht wilt gaan brengen.

Ga vervolgens kijken wat voor website daar dan het beste bij past. Flitsend en opvallend? Of liever een beetje ingetogen? Beknopt of lekker uitgebreid? Dat alles hangt natuurlijk af van je doelgroep en van de boodschap die je wilt overbrengen.

Van beknopt tot luxe
Gelukkig kun je bij ons met je website alle kanten op: van luxe tot basic, van beknopt tot complex, met of zonder content management systeem (CMS). De basic websites maken we zelf. Samen met jou nemen we je wensen en mogelijkheden door en gaan we aan de slag. Tijdens dat traject houden we je steeds op de hoogte zodat je kunt bijsturen als dat nodig is. Voor de meer complexe websites werken we nauw samen met een aantal uitstekende partijen. Zij bouwen de site, wij leveren teksten en beeldmateriaal aan en vullen de website. Zo komen we met elkaar tot het gewenste resultaat.

Less is more
Bezoekers 'scannen' een website. Ze hebben geen tijd of zin om lange lappen tekst lezen. Ze scannen de kopjes totdat ze iets zien wat hun belangstelling wekt. Met andere woorden: 'less is more' en laten wij daar nou experts in zijn... Wij doen niets liever dan schrappen, schrappen, schrappen.

Wij doen zoveel meer dan alleen websites bouwen....

  • Voor de website Trots op mijn werk ontwikkelden we ook het concept. Het is een continu project en dat maakt dat we regelmatig interviews afnemen, foto's maken, artikelen uitwerken en de website bijwerken. De reacties hierop zijn enorm positief.
  • Met de website over de Gevangenis Noordsingel ondersteunen we ons boek over het gelijknamige gevangeniscomplex. We bouwden deze website zelf en plaatsten de content, dus zowel de teksten als het beeldmateriaal.
  • Voor onze vaste, trouwe klant FACET Accountants houden wij via het WordPress CMS de verschillende websites van deze opdrachtgever bij. Ook verzorgen en/of redigeren we de teksten.
  • Yogadocente Karin Oldenampsen had een duidelijk beeld voor ogen hoe haar website eruit moest komen te zien. Wij hielpen haar dit beeld te realiseren. Zij schreef  haar eigen teksten en leverde zelf  beeldmateriaal aan. Wij bouwden de website, maakten haar wegwijs in het CMS en deden nog een extra fotosessie op locatie om over nog meer beeldmateriaal te beschikken.
  • Voor het verkeerskundig bureau GraaffTraffic bouwden wij een nieuwe website waar zij over hun projecten, hun klanten en hun werkzaamheden kunnen vertellen. De teksten werden door hen zelf aangeleverd, wij maakten een redigeerslag daarin.
  • Voor de Stichting Toekomstbeeld der Techniek (STT) houden wij via het Word Press CMS hun website actueel. Dat doen we op allerlei manieren: van het plaatsen van nieuwsberichten en publicaties, het maken van blogs en nog veel meer.
  • Voor de RET redigeerden wij de teksten voor hun nieuwe website en brachten we eenheid in het taalgebruik aan.

De eerste stap
Zet ook die eerste stap naar een nieuwe website! Ga met ons een vrijblijvend gesprek aan over wat er zoal mogelijk is. Afhankelijk van het tijdstip van de dag, doen we dat onder het genot van een kop koffie ('s morgens) of een bakkie thee ('s middags).