Woorden èn daden

Boeken, magazines, nieuwsbrieven, jaarverslagen, websites en social media. Inderdaad, wij doen alles wat met tekst te maken heeft. En alles daar omheen. Maar wat is dat 'alles' en waarin maken wij het verschil?

Magazines, boeken, flyers, nieuwsbrieven, jaarverslagen en websites komen niet zomaar uit de lucht vallen. Er zijn heel wat stappen te zetten voordat een boek in de winkel ligt, een magazine door de brievenbus valt of een website online staat. Van idee naar eindproduct is vaak een lang traject waar afleiding en vertraging continu op de loer liggen.

De juiste wegen
Gelukkig weten wij de juiste wegen te bewandelen om ervoor te zorgen dat die uiting er gewoon komt. Wij denken actief mee over het format en de inhoud. Wij nemen interviews af en schrijven op basis daarvan boeiende, grappige, inhoudelijke en interessante artikelen. Natuurlijk altijd afgestemd op de doelgroep die de klant wil bereiken. Ook wonen we evenementen of vergaderingen bij en maken daar de verslagen 'op maat' van. Waar mogelijk maken we gebruik van social media om zoveel mogelijk aandacht te genereren.

Teksten, vormgeving, fotografie en drukwerk
Natuurlijk moeten al die teksten in het juiste 'jasje' komen. Dat is het moment dat vormgeving, fotografie en drukwerk hun rol gaan spelen. De juiste combinatie zorgt immers voor het allerbeste eindresultaat. Nee, natuurlijk doen wij dat niet allemaal zelf. Want ja, we kunnen veel, maar niet alles! We maken daarvoor gebruik van ons netwerk dat bestaat uit mensen die we door en door kennen. Wij zijn wel graag voor alle partijen het aanspreekpunt. Dat is makkelijk, want zo kunnen wij de kosten en de planning bewaken.

Blogs, columns, speeches en webteksten
Uiteraard zijn we ook in te zetten voor losse tekstopdrachten. Zoals het schrijven van speeches, columns en blogs. Of het redigeren van bestaande teksten voor boeken, websites en beleidsdocumenten. Voor een aantal van onze klanten verzorgen we de social media en houden we de website up-to-date. En we vinden het allemaal even leuk om te doen, dus kom maar op!

Het verschil
Onze sterke punten? Ach, dat zijn er eigenlijk teveel om op te noemen...;-). Waar we uniek in zijn? In onze ideeën en in onze aanpak. Ideeën schieten min of meer non-stop door ons hoofd. Alleen weten wij dat tussen dromen en doen een heel verschil zit. Dat is nu precies waarin wij het verschil maken... Wij houden van aanpakken en van doorpakken. Zodat dat idee uiteindelijk werkelijkheid wordt. Niet alleen maar woorden, ook daden. Rotterdams dus.