Communicatie rondom NARIM

Middelen die elkaar versterken

Communicatie het hele jaar door. Dat doen we voor de Nederlandse Associatie van Risk en Insurance Managers, kortweg NARIM. Voor hen verzorgen wij alle communicatieuitingen.

Zeker rondom het jaarlijks terugkerend NARIM Congres zetten wij alle zeilen bij om voorafgaand, tijdens en na afloop van dit grootschalige evenement maximale aandacht te genereren. Dat doen we onder meer door deelnemers, sponsoren en sprekers te interviewen, daar inhoudelijke artikelen van te maken en deze op de website te plaatsen.

Website en eNieuwsbrief
Daarnaast geven wij vorm en inhoud aan de NARIM-website en verzenden wij maandelijks een eNieuwsbrief, de NARIMail. Website en nieuwsbrief vervullen een belangrijke rol in de gehele communicatie vanuit NARIM richting hun leden. De website vervangt de magazines die in het verleden naar alle leden werden verstuurd. Het is dus belangrijk dat deze website zo intensief mogelijk wordt gebruikt. Wij proberen daarin zo pro-actief mogelijk richting het secretariaat en het bestuur van NARIM te acteren. 

Altijd up-to-date
Met ons gebruikersvriendelijke content management systeem (CMS) houden we samen met het NARIM-secretariaat de website actueel.