Website en Magazine NARIM versterken elkaar

Effectieve promotie NARIM-congres

Jaarlijks hoogtepunt van de Nederlandse Associatie van Risk en Insurance Managers (NARIM) is het NARIM-congres. We stemmen de inhoud van het NARIMagazine en de NARIM-website zorgvuldig op elkaar af voor een effectieve promotie van het evenement onder de leden. Een goed voorbeeld van meer rendement van interviews en teksten door de combinatie van offline (magazine) en online (website) communicatie.

NARIM-website

Op de website van NARIM kunnen de leden alles lezen over de activiteiten van de vereniging. Wij geven vorm en inhoud aan de site.

Bekijk de NARIM-website

Content Management Systeem: website eenvoudig up-to-date

Met ons gebruikersvriendelijke content management systeem (CMS), houden we samen met de klant de website actueel. Via de nieuwsbriefmodule in het CMS, attendeert NARIM haar leden met regelmaat op activiteiten en ontwikkelingen op hun vakgebied.

Relatiemagazine

Een paar maal per jaar ontvangen leden en andere relaties het gedrukte of het online NARIMagazine. Wij bedachten het concept, zorgen voor de planning en coördinatie, maken de teksten op basis van interviews, regelen de fotografie, begeleiden de vormgeving en het drukwerk of de digitiale realisatie.

Blader online door de recente editie van het NARIM (jubileum) Magazine

Uw evenement promoten?

Wij zorgen voor uitgekiende communicatie voor, tijdens en na uw evenement. Bel 0180 – 390 491 of mail: conny@rijken-jaarsma.nl.